Nina Dobrev on fitness-supermalli – bikinivartalo vailla vertaa!

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

29-vuotias näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjasta, minkä jälkeen nainen on näytellyt myös monissa elokuvissa. Dobrev ihastuttaa aina joka roolissa persoonallisella kauneudellaan ja timmillä vartalollaan, jonka eteen nainen näkee paljon vaivaa.

Nina Dobrev on tällä hetkellä lomailemassa ja julkaissut kuvia upeista hiekkarannoista, joiden äärellä nainen on päässyt nyt kuntoilemaan ystäviensä kanssa. Dobrev esitteli treenattua vartaloaan sinisissä bikineissä, joissa huomio kiinnittyi heti naisen treenattuihin vatsalihaksiin.

Nina Dobrev on aloittanut yhteistyön Reebokin kanssa ja toimii myös urheilumerkin lähettiläänä. Hän on myös yhdessä kunto-ohjaajien kanssa suunnitellut oman Les Mills -urheilutunnin, joka on osa Grit-tunteja ja kulkee nimellä Like Nina. Nainen on yhteistöiden ohella treenannut omankin vartalonsa upeaan kuntoon.

Namaste in the cold. This beach doesn’t believe in winter.

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Familia. Soleil. Amour. 👨‍👩‍👧‍👦🌞❤️

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on