Hurja näky golfkentällä – alligaattori ja pyton kamppailivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alligaattorit eivät ole harvinainen näky Floridan golfkentillä, mutta taannoin eräälle viheriölle päätyi myös toisenlainen matelija. Golfaajien yllätykseksi pyton ja alligaattori ottivat mittaa toisistaan.

Richard Nadler osasi tuskin aavistaa, minkälaisen käänteen hänen perjantainen golfpeli saisi. Golf-ottelu keskeytyi 10. reiän paikkeilla taistelleiden alligaattorin ja pytonkäärmeen vuoksi.

– Meille kerrottiin, että alligaattori ja pyton olivat kietoutuneet toisiinsa. Se selitti, mitä kaikki olivat kuvaamassa, Nadler kuvaili NBC-uutissivustolle.

– Kyseessä on kaunis golfkenttä täynnä villieläimiä. Emme kuitenkaan yleensä näe eläimiä kietoutuneena toisiinsa tai taistelemassa hengestään, mies jatkoi.

Nadler otti tilanteesta kuvia, jotka hän jakoi sittemmin Facebookissa. Golfpelin keskeytynyttä hämmästyttävää tilannetta kuvaava kuvasarja lähti nopeasti leviämään verkossa.

 

“Wild” day on the 10th hole today! That’s a an alligator and a Burmese python entwined. The alligator seems to have the upper hand.

Publié par Richard Nadler sur vendredi 12 Janvier 2018

Gator on the 10th green at Fiddler’s. It’s like a zoo here!!!! Looks like he got one of those big pythons.

Publié par Carolyn A Maxim sur samedi 13 Janvier 2018