Lemmikkisiili rakastaa ruokaa – hymyilee saadessaan suupalan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa julkaistut eläinvideot poistavat tutkitusti hyvin tehokkaasti ahdistusta, stressiä ja mielipahaa. Kenties tämä onkin syy siihen, minkä vuoksi niin monet viraalihiteiksi levinneet videot sisältävät suloisia ja hauskoja lemmikkejä.

Nyt videolla nähdään ihastuttava lemmikkisiili, jonka suupielet kääntyvät heti suloisesti ylös päin kun se saa ruokaa. Siili saa melkoista hemmottelua osakseen, koska sen ei tarvitse edes ruoka-aikaan siirtyä mihinkään vaan omistaja ruokkii sitä pinseteillä suoraan suuhun.

Facebookissa levinneellä videolla nähdään miten siili reagoi haistaessaan ja nähdessään silmiensä edessä ruokaa. Se avaa kaikki neljä tassuaan sivuille maatessaan selällään ja alkaa heti hymyilemään valloittavasti saatuaan pienen toukan suuhunsa.

When I See Food

This is me when I see food 😂😂

Publié par LADbible sur samedi 13 Janvier 2018