Näin teet rantakiharat ällistyttävän helposti – nerokas ja nopea kikka

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lomakiharat, rantakiharat tai surffikiharat. Rennoilla hiuksissa olevilla laineilla on monta nimitystä, mutta tyyli on sen sijaan ollut muodissa jo pidempään. Kauneusasiantuntija Claire Ashley neuvoo, kuinka rennot kiharat voi tehdä viidessä minuutissa.

Tietty hiuksissa tulee olla pituutta kiharoiden onnistumiseksi. Aluksi hiukset harjataan ja niihin suihkutetaan lämpösuoja. Sen jälkeen hiukset jaetaan kahteen osaan päähän tehtävän jakauksen avulla. Molemmat puolet letitetään löysästi siten, että hiukset kiertävät aina alapuolelta.

Sen jälkeen otetaan lämmin suoristusrauta käteen ja käydään letti läpi ylhäältä alas lämmittäen jokaista osiota noin kymmenen sekunnin ajan. Hiusten kannattaa antaa jäähtyä ennen letin avaamista.