Pamela Anderson on yhä näyttävä povipommi – ei kurvejaan piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heinäkuussa 50 vuotta täyttänyt Playboy-malli ja Baywatch-tähti Pamela Anderson on yksi viime vuosisadan suurimmista seksisymboleista. Povipommi on keskittynyt viime vuosina lähinnä eläinten oikeuksien parantamiseen, mutta nyt hänet on kuvattu juhlimassa Saksassa.

Pamela Anderson osallistui Hans Klok – House Of Mystery -esitykseen Hampurin Mehr-teatterissa. Hän oli pukeutunut mustaan villa-asuun, joka korosti tyylikkäästi kurvikasta vartaloa.

Maailmanlaajuiseksi tähdeksi aikoinaan nousseella Pamela Andersonilla on kytköksiä myös Suomeen. Naisen isoisän isä oli suomalaissyntyinen, sittemmin Kanadaan muuttanut mies. Pamela Anderson nähtiin tänä vuonna valkokankaalla tutussa Casey Jean Parkerin roolissaan Baywatch-televisiosarjan pohjalta toteutetussa elokuvassa.

Splash
Splash
Splash
Splash