Kimberley rohkeissa bikineissä – tämä vartalo ei jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja viime aikoina hän on ryhtynyt tekemään itsestään julkkista.

Viime päivinä Kimberley Garner on kuvattu Barbadoksella ja Miamissa, joissa hän on esitellyt päivittäin erilaisia bikineitä paitsi muille lomailijoille myös alueella päivystäville paparazzeille. Nyt hänet ikuistettiin rannalla Miamissa.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa erityisesti Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälisen läpimurron viihdelehdissä hän on tehnyt tänä talvena.

Splash
Splash
Splash
Splash