Mark Wahlberg yhdistettiin steroidirinkiin – tähti kiistää väitteet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laittomien steroidien välittämisestä tuomittu Richard Rodriguez on väittänyt näyttelijä Mark Wahlbergin olleen hänen asiakkaansa. Väite käy ilmi Youtube-käyttäjä Jon Bravolle annetussa haastattelussa.

Rodriguezin mukaan Wahlberg olisi tilannut laittomia steroideja peitenimien avulla. Näyttelijä olisi käyttänyt steroideja valmistautuakseen fyysisiin rooleihin elokuvissa, kuten Transformers – tuhon aikakausi ja Pain & Gain.

Wellness Fitness and Nutrition -yritystä johtaneen Rodriguezin mukaan hän ei yritä ansaita paljastuksilla rahaa. Sen sijaan mies haluaa puhdistaa nimensä, sillä hän ei ollut ainoa steroidiringin pyörittämisessä mukana ollut taho.

Mark Wahltermin edustaja on kiistänyt Rodriguezin väitteet TheWrap-sivustolle. Edustajan mukaan syytöksissä ei ole minkäänlaista todenperäisyyttä.

Richard Rodriguez kertoo katkaisseensa välit Hollywood-tähden kanssa hänen ryhdyttyään liian vaativaksi. Mies on väittänyt välittäneensä laittomia aineita myös vapaapainija Roman Reignsille. Rodriguez pidätettiin vuonna 2017 osana kansainvälisen steroidiringin ratsiaa.