Kardashianit riitelevät lastensa nimistä – kenen vauvasta tulee Love?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisperhe Kim Kardashian ja Kanye West saivat kolmannen lapsensa maanantaina. Terve tyttövauva oli syntyessään 3350 grammaa painava. Pienokaisen nimeä ei ole vielä paljastettu julkisuuteen, sillä siitä käydään edelleen neuvotteluita.

RadarOnlinen mukaan Kim Kardashian ja niin ikään tyttövauvaa odottava Kylie Jenner eivät ole päässeet yksimielisyyteen siitä, kumpi sisaruksista antaa lapselleen etunimeksi Love, eli rakkaus.

Kylie Jenner on myös suunnitellut lapselleen nimeä Princess, kun Kim Kardashianin kerrotaan tykästyneen Star-vaihtoehtoon. Kanye West on ehdottanut lapselle nimeksi South, mutta nimi ei sovi Kimin mukaan Kardashianien imagoon.

Kanye Westillä ja Kim Kardashianilla on jo entuudestaan kaksi lasta, North ja Saint. Julkkisperheen lasta yhdeksän kuukautta vatsassaan kantanut sijaisäiti sai nähdä vauvan vain pikaisesti sen synnyttyä. Kim Kardashian halusi olla ensimmäinen ihminen, jonka kanssa vauva oli ihokontaktissa synnytyksen jälkeen.

This smile 😁😊

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on