Kendall Jenner juhli syntymäpäiviään – seksikäs asu paljasti vatsalihakset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä Kendall Jenner on upea näky mainoksissa ja muotinäytösten lavoilla. Nuorella naisella on hoikka, mutta kuitenkin myös kurvikas vartalo, jollaisen moni nainen varmasti haluaisi. Kendall Jenner osaa esitellä vartaloaan myös vapaa-ajallaan pukeutumalla aina näyttävästi.

Kendall Jenner on aiemmin kertonut, että hän rakastaa vatsalihasten treenaamista aina siihen pisteeseen saakka, että niissä tuntuu kunnon polte. Treenin tulokset näkyivät myös naisen vatsassa, jonka Jenner paljasti valkoisen napapaidan avulla ollessaan menossa syntymäpäiväillalliselleen.

Kendall Jenner aloitti muutama kuukausi sitten seurustelun Los Angeles Clippersin pelaaja Blake Griffinin kanssa. 22-vuotias Kendall Jenner ja 28-vuotias Blake Griffin ovat kuitenkin nyt joutuneet panemaan suhteensa jäähylle, koska nuori nainen alkoi vieroksumaan koripallopelaajan pieniä lapsia.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News