Chester Benningtonin leski faneille: ”Älkää kerääntykö talon luokse”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuoden heinäkuussa levisi nopeasti hyytävä uutinen ympäri maailmaa, kun Linkin Park -yhtyeen laulajan Chester Benningtonin kerrottiin riistäneen itseltään hengen. Suosittu muusikko elää edelleen faniensa muistoissa ja sydämissä. Hänen leskensä Talinda Bennington on nyt osoittanut viestin faneille Twitterissä.

Nainen kertoo, että he saavat edelleen päivittäin kukkia ja kortteja edesmenneen Chester Benningtonin muistolle. Nainen on osoittanut kiitoksensa muistamiselle, mutta toivoo, että jatkossa fanit ohjaisivat kunnianosoitukset Warner Bros Recordsille. Syynä on myös se, että jotkut fanit kerääntyvät Benningtonin perheen entiselle asunnolle.

– Olemme muuttaneet uuteen asuntoon, joten hyvää tarkoittavat fanit saattavat häiritä nykyisten vuokralaisten elämää. Suunnittelemme parhaillaan pysyvää muistomerkkiä ja pohdimme parasta paikkaa sille. Kyseessä on suuri päätös ja kunnioitamme arvostustanne ja kärsivällisyyttänne. Rakastamme teitä, Talinda Bennington kirjoitti.