Google Photos -panoraamamoka leviää verkossa – näky kuin sadusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älypuhelinten panoraama-kuviin ilmestyy toisinaan erikoisia ja hauskojakin yksityiskohtia. Nyt sosiaalisessa mediassa on hämmästelty Google Photos -palvelun luomaa otosta, joka näyttää esittävän jättiläistä.

Google Photos -sovelluksen panoraama-ominaisuus yhdistää lähellä toisiaan otetut kuvat yhdeksi pitkäksi otokseksi. Reddit-käyttäjä MalletsDarkerin tapauksessa Googlen luomaan kuvaan ilmestyi jotain outoa.

Kanadan Lake Louisessa otetussa kuvassa metsän puiden takaa kurkistelee laskettelulaseihin sonnustautunut jättiläinen. Google oli yhdistänyt toisiinsa kolme kuvaa, joista yhdessä oli esiintynyt hänen kaksi ystäväänsä.

MalletsDarkerin mukaan Google Photos loi ja tarjosi panoraamakuvaa hänelle automaattisesti. Palvelu voi myös luoda kuvista lyhyitä animaatioita, mikäli ne on otettu tarpeeksi lyhyen ajan sisällä.

 

View post on imgur.com