Amerikkalainen meikkiguru testasi suomalaista kosmetiikkaa – tässä tulos!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkitaiteilija ja somevaikuttaja Jeffree Star on julkaissut oman Jeffree Star Cosmetics -meikkisarjan, joka on rantautunut myös Suomeen. Nyt Jeffree Star on julkaissut hänen suositulla YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään millainen hänen vierailunsa Suomessa oli.

Jeffree Star tapasi suomalaisia fanejaan Helsingissä I Love Me -messuilla ja Sokoksella viime lokakuussa. Videolla nähdään miten innoissaan fanit ottivat amerikkalaisen meikkigurun vastaan. Sokos oli täyttynyt innokkaista faneista, jotka olivat pääasiassa teini-ikäisiä ja nuoria aikuisia, jotka ihailevat Jeffree Starin tyyliä ja videoblogia.

Videolla mies kokeilee myös ensimmäistä kertaa suomalaista kosmetiikkaa, jota hän osti matkansa aikana ihmisten suositusten perusteella. Jeffree Star testaa videollaan Lumenelta muun muassa pohjustusvoidetta, meikkivoidetta, huulimeikkejä, siveltimiä ja puuteria, ja erityisesti meikkivoide ja irtopuuteri olivat miehen mieleen.