Miljardööri Bill Gatesin tytär viettää ökyelämää – matkustelua ja ratsastusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman rikkaimpien ihmisten joukkoon jo pitkään kuulunut Microsoft-miljardööri Bill Gates elää hyvin yksityistä elämää vaimonsa Melindan kanssa. Se ei ole kuitenkaan estänyt heidän lapsiaan astumasta sosiaalisessa mediassa esille.

Bill ja Melinda Gatesilla on kolme lasta, Jennifer, Rory ja Phoebe. 21-vuotias tytär Jennifer Gates esittelee hyvin avoimesti omaa elämäänsä hänen Instagram-kanavallaan, jossa nähdään kuvia naisen rakkauselämästä ja harrastuksista.

Jennifer Gates vietti Daily Mail -sivuston mukaan uudenvuoden hänen poikaystävänsä Nayel Nassarin kanssa. Rakastunut pariskunta matkustelee ympäri maailmaa lomailun ja ratsastuskilpailujen merkeissä naisen harrastaessa esteratsastusta.

Sun, salt & sand

A post shared by Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates) on

🧜🏻‍♀️🧜🏽‍♂️kisses for my merman! 💜

A post shared by Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates) on

tbt to last week when this happened! Scary & amazing 😳

A post shared by Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates) on

Happy here 🏔

A post shared by Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates) on