Suomalainen sauna asunnossa! Pamela Anderson vuokraa luksuskotiaan 40 000 eurolla/kk

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heinäkuussa 50 vuotta täyttänyt Playboy-malli ja Baywatch-tähti Pamela Anderson on yksi viime vuosisadan suurimmista seksisymboleista. Aktiiviuransa jo taakseen jättänyt superjulkkis kiertää edelleen aktiivisesti maailmaa, joten hänen Malibun asuntonsa näyttää olevan vähällä käytöllä.

Pamela Anderson on nimittäin nyt asettanut Malibun luksusalueella sijaitsevan kotinsa vuokralle siksi aikaa, kun hän itse viettää aikaansa pääasiassa Euroopassa. Stara tutustui asunnon esittelykuviin ja huomasi, että luksuskodissa on suomalaisittain mielenkiintoinen yksityiskohta.

Splash
Splash

Suomalaiset sukujuuret näkyvät nimittäin Andersonin elämässä myös siten, että hänellä on kotonaan aito suomalainen sauna. Noin 450 neliön asunnon vuokra on 40.000 dollaria kuukaudessa, ja sillä rahalla saa paitsi asunnon upealla sijainnilla myös suomalaisen saunan tarjoamat löylyt. Kuvista nimittäin paljastuu, että povipommin saunassa lämpöä tarjoaa suomalainen Harvian kivikiuas.

Pamela Andersonin isoisän isä oli suomalaissyntyinen, sittemmin Kanadaan muuttanut mies. Pamela Anderson nähtiin taannoin valkokankaalla tutussa Casey Jean Parkerin roolissaan Baywatch-televisiosarjan pohjalta toteutetussa elokuvassa.

Splash
Splash
Splash