Elsa Pataky uimapuvussa rannalla – levitti tyttöystävälle rasvaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-aviopari Chris Hemsworth ja Elsa Pataky on kuluneen talven aikana lomaillut perheensä kanssa eri puolilla maailmaa. Parhaillaan he viihtyvät aurinkolomalla, joka luonnollisesti sisältää myös lekottelua rannalla.

Elsa ja hänen naisystävänsä kuvattiin lapsineen eilen rannnalla, jossa Elsa auttoi ystäväänsä levittämään rasvaa selkäänsä. Mukana oli myös kolmevuotias poika Sasha, joka harjoitteli surffaamista meren aalloissa.

41-vuotias Elsa Pataky ja 34-vuotias Chris Hemsworth ovat todella näyttävä pariskunta. Hemsworthilla ja Patakylla on kolme lasta, eli viisivuotias tytär India Rose ja kolmevuotiaat kaksospojat Tristan ja Sasha. Pariskunta meni naimisiin kahdeksan vuotta sitten ja näyttää edelleen hehkuvan onnellisina yhdessä.

Splash
Splash
Splash
Splash