Naisen fetissistä tuli menestyvä bisnes – ilmapallot tuottavat hyvinvointia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ilmapalloista kiihottuvia ihmisiä kutsutaan loonereiksi, ilmapallon englanninkielisen balloon-sanan mukaan. Yksi ilmapallofetissin tunnustaneista on Maggy Berloon. Nainen on perustanut oman yhteisönsä loonereille.

Saksalainen Maggy Berloon syttyy erityisesti ilmapalloista. Hänen mielestään ilmapallon täyttymistä on ihana katsella ja nainen mieltää näyn seksikkääksi. Ilmapalloihin liittyy hänen mukaansa aina jännitystä, koska ne voivat puhjeta milloin tahansa. Hänen lempipuuhanaan onkin ilmapallojen vennyttely ja puristelu.

Berloon mukaan ilmapallot voivat tuottaa suunnatonta mielihyvää monessa eri muodossa. Nainen ylläpitää omaa ilmapalloyritystä ja hänen fetissinsä on nykyään enemmän kuin pelkkä intohimo. Se on koko hänen elämänsä. Katso kuvat tästä, tästä, tästä ja tästä.