Hurja ennätys! Mies käveli 70 metriä ruohonleikkuri leuallaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen ihminen tarvitsee harrastuksia. New Yorkissa asuvan ruokakauppiaan, Ashrita Furmanin tapauksessa se on erilaisten ennätysten rikkominen. Tuoreella Youtube-videolla Furman rikkoo varsin hämmentävän ennätyksen.

Hän tasapainottelee käynnissä olevaa ruohonleikkuria ja kävelee 71,5 metrin matkan. Niin ikään Furmanin pitelemä aikaisempi ennätys oli 50 metriä. Ruokakauppias onnistui kannattelemaan ruohonleikkuria koko ajan leuallaan, koskematta siihen käsillään.

Ashrita Furman on todellinen Guinness-guru, sillä hän on rikkonut jopa ennätysten rikkomisen ennätyksen. Yhteensä mies on päässyt Guinnessin ennätysten kirjan sivuille 191 kertaa. Hänen ensimmäinen ennätyksensä oli 27.000 haarahypyn suorittaminen, jonka hän teki vuonna 1979.