Kuokkavieras sikaili häissä – morsian veti turpaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Wisconsinissa vietetty hääjuhla muttui nyrkkitappeluksi, kun kutsumaton vieras alkoi kähmimään nuoria häävieraita. Best Western -hotellissa järjestetty hääjuhla päättyi poliisien vierailuun.

25-vuotias William Dickinson oli ollut hotellin aulabaarissa nauttimassa alkoholia, kun hän oli saanut idean, että menisi kavereineen kuokkimaan samassa hotellissa vietettyjä häitä. Dickinsonin ideana oli iskeä juhlista nainen itselleen.

Mies menikin t-paidassaan ja farkuissaan oikopäätä tanssilattialle nuorten tyttöjen luokse. Hän kouri alaikäisiä juhlavieraita. Sen jälkeen Dickinson tukisti käytöksestä valittanutta 14-vuotiasta tyttöä.

Tilanne äityi tappeluksi, jossa kuokkavieras löi jopa morsiamen isää nyrkillä kasvoihin aiheuttaen miehen kaatumisen maahan. Sen jälkeen tekoaan katunut Dickinson meni pyytämään anteeksi morsiamelta, The Smoking Gun uutisoi.

Hääjuhlien vasta-avioitunut nainen ei kuitenkaan hyväksynyt anteeksipyyntöä. Morsian löi kuokkavierasta nyrkillä kasvoihin. Mies pidätettiin ja häntä tullaan syyttämään alaikäisten seksuaalisesta ahdistelusta, väkivaltaisuudesta ja hänelle on asetettu alkoholin käyttökielto, eikä hän saa ottaa kontaktia alaikäisiin tyttöihin.

Poliisi