Nainen yritti leikata hiuksensa miekalla – ei mennyt kuin odotettiin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty melko erikoisia tapoja leikata hiuksia käyttäen esimerkiksi veistä ja jopa tulta apuna. Nyt Cissy-niminen nainen päätti oppia leikkaamaan hiuksensa käyttäen miekkaa apunaan.

Cissy ja Chrissy olivat saaneet hiusten leikkaamiseen ja tämän tekniikan testaamiseen idean Mulan-elokuvasta ja fanin ehdotuksesta. Cissy päätti ilmoittautua vapaaehtoiseksi ja leikata hiuksensa yhdellä miekan liikkeellä aivan kuin Mulankin tekee Disney-elokuvassa. Aluksi naisen tuli oppia käyttämään miekkaa.

Cissy otti oppitunteja, joissa hän oppi käsittelemään miekkaa. Seuraavana päivänä naisen tuli leikata hiukset miekalla. Hiusten leikkaaminen terävällä miekalla ei ollut niin helppoa kuin lastenelokuvassa annetaan ymmärtää. Cissyn tulee sahata miekalla hiuksiaan useampaan otteeseen saadakseen miekan kaikkien hiusten läpi. Lopulta hän joutuu turvautumaan parturikampaajaan.