Sovellus miesten aamuerektioihin – pitää tilastoa seisokeista

Digi · Terhi Piiroinen

Testosteronin, eli mieshormonin eritys on suurinta yöllä ja aamulla. Miehet heräävät usein aamulla siitin seisokkiasennossa, mikä on merkki terveestä kehosta. Penis tavallaan testaa toimivuutensa REM-unen jälkeen pumppaamalla verta siittimeen.

Miehille on perustettu oma aamuerektioiden määrää laskeva sovellus Morning Glory. Applikaation ideana on listata miehen aamuseisokkien määrää ja pitää tilastoa terveydentilasta. Mikäli aamuseisokit jäävät pois useampana aamuna, voi sovelluksen avulla saada konsultointia. Morning Glory on terveysapplikaatio, jonka avulla seurataan mieskuntoa.

Erektiohäiriöt voivat vähentää aamuseisokkien määrää. Aamuerektio on merkki siitä, että penis toimii oikein. Erektiohäiriöt voivat kuitenkin kieliä vakavemmasta sairaudesta, joka tulisi aina selvittää omalääkärin vastaanotolla.