Chrissy Teigen yläosattomana – video takahuoneesta verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Marraskuussa mallikaunotar Chrissy Teigen ilmoitti onnellisena kaikille, että hän on jälleen raskaana ja he odottavat Luna-tyttärelle pikkusiskoa tai -veljeä. Neljä vuotta muusikkomiehensä John Legendin kanssa naimisissa ollut Teigen on joutunut kokemaan kovia kipuja raskautensa aikana, mutta hän on silti edelleen työkykyinen.

32-vuotias Chrissy Teigen toimii yhtenä Lip Synch Battle -ohjelman juontajista. Nyt nainen julkaisi hänen Instagram-tarinassaan hauskan videon, jossa nähdään miten naista valmistellaan suoraan lähetykseen valittua pukua varten.

Chrissy Teigen on tunnettu hauskoista ja rehellisistä julkaisuista sosiaalisessa mediassa, minkä vuoksi naisella onkin paljon seuraajia. Nyt Teigen paljasti faneilleen miten hänen vartaloaan valmistellaan iltapukua varten. Naisella nähdään jalassa rintojen alle ulottuvat tukevat alushousut, minkä lisäksi naisen rinnat on teipattu sivuilta.