Lady Gagan aurinkolasit ihmetyttävät: ”Vastaanottavatko avaruussignaaleja?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppikuningatar Lady Gaga tunnetaan näyttävästä ja kokeilevasta tyylistään, eli erikoisista asuistaan. Äskettäin hän innostui esittelemään kurvikasta vartaloaan sosiaalisessa mediassa toivottaessaan kaikille seuraajilleen hyvää uutta vuotta.

31-vuotias Lady Gaga kuvattiin eilen New Yorkissa, jossa hän saapui hotellilleen erittäin tyylikkäällä vaaleansinisellä vanhan koulukunnan Mercedes-Benz -henkilöautolla. Hänen aurinkolasinsa eivät saaneet somessa ihan yhtä paljon kehuja kuin autonsa, sillä niiden epäiltiin jopa vastaanottavan avaruussignaaleja.

Lady Gaga on aiemmin nimennyt peppunsa bikinikuvissaan persikaksi, jota hän esitteleekin myös tässä uudessa otoksessa. Nainen poseeraa itsevarmasti valkoisissa niukoissa bikineissä kuvassa, joka on saanut nopeasti jo lähes 100.000 tykkäystä ja roimasti jakoja.

Splash
Splash
Splash