Mies päätti leikata IKEA-pöytänsä halki – sisältö oli melkoinen yllätys

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtaosassa suomalaisperheitä lienee kotonaan jonkinlaisia ruotsalaisen IKEA-huonekalubrändin tuotteita. Ne ovat tunnettuja paitsi edullisesta hinnastaan myös joskus melko haastavasta kokoamisestaan, mutta myös muun muassa keveydestään.

Nyt kevyiden rakenteiden ratkaisu on selvinnyt. Twitter-käyttäjä James L. Sutter nimittäin päätti leikata IKEA-pöytänsä halki nähdäkseen millainen rakenne sen sisältä löytyisi. Yllätys oli melkoinen,kun sisältä paljastui kirjaimellisesti pahvista tehty kennomainen rakenne.

Ulkoisesti levyn päästä tarkasteltuna se näytti olevan lastulevyä, mutta todellisuudessa levyn keskiosa olikin pelkkää pahvia. Sutter kommentoi saman tien päivitystään itse ja korosti, ettei hänellä ole mitään IKEA-tuotteiden pahvimaisuutta vastaan. Ne ovat hänen mielestään halpoja, kevyitä ja toimivia, ja kaiken lisäksi tällainen rakenne tuhoaa mahdollisimman vähän luontoa.