Ihana video kaksosista – suloisuuden huippu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksoset voivat olla joko kahdesta eri siittiöstä ja niiden hedelmöittäneestä munasolusta tai sitten yhdestä jakautuneesta munasolusta, josta kehittyy geeniperimältään täysin samanlaiset eli identtiset kaksoset. Aina kaksoset eivät jaa samaa ulkonäköä, mutta ne tottuvat jakamaan kuitenkin elämänsä heti alusta lähtien.

Nyt YouTubessa on julkaistu suloinen video, joka on kokonaan kaksosille omistettu. Kaksoset ovat siinä mielessä erityisen onnekkaita, että heillä on jatkuvasti kanssaan leikkikaveri, joka on saman ikäinen ja jakaa luultavasti myös monet samat kiinnostuksen kohteet.

Hellyttävien vauvavideoiden katseleminen alentaa stressiä ja saa hymyn huulille. Kaksosista kuvatut suloiset videot onnistuvat ihastuttamaan kuitenkin kaksinkertaisen määrän sisarusten keksiessä niin huvittavia leikkejä keskenään.