Murtovarkaan koominen haastattelu nettihitiksi: ”My bad, mom”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorissa televisiolähetyksissä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, mitä ei voi ennalta arvata. Hauskimmat sattumukset tapahtuvat monesti uutislähetyksissä, joissa haastatteluihin on valikoitunut joku hyvin sanavalmis henkilö.

Nyt WSB-TV -kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa nähdään koomiseksi kääntynyt televisiohaastattelu. Videolla haastattelija lähestyy poliisiautossa istuvaa murtovarasta, joka jäi kiinni itse teosta. Mies ei aluksi halunnut puhua kameroille, mutta kuultuaan materiaalin menevän televisioon, hänen sanallinen arkkunsa yllättäin aukesikin.

Videolla nähdään miten murtovaras aluksi kieltää tekonsa ja vie keskustelun huomion uutistoimittajan pitkiin nenäkarvoihin. Lopulta toimittaja pyytää nuorta miestä lähettämään äidilleen terveisiä, jolloin mies sanoo tyynen vähättelevästi: ”My bad, mom”.