Selena Gomez on kirjautunut hoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Justin Bieberin kanssa uudelleen lähentynyt laulaja Selena Gomez on ollut kaksi viikkoa New Yorkissa hoitolaan kirjautuneena. Lähipiiri pelkää, että 25-vuotias nainen olisi taas ongelmissa lääkkeiden kanssa. Samalla hän saa apua masennukseen ja ahdistukseen.

RadarOnline uutisoi Selena Gomezin lähipiirin paljastaneen, että nainen on viettänyt newyorkilaisella klinikalla kaksi viikkoa. Selena Gomez haki apua viimeksi vuonna 2016, kun hän käytti runsaasti unilääkkeitä ja bentsodiatsepiineja. Nyt neitokainen on ilmeisesti juhlinut hieman liikaa 23-vuotiaan poikaystävänsä Justin Bieberin kanssa.

Sama lähde väittää, että Selena Gomez olisi vaihtanut puhelinnumeroaan, jotta hänen äitinsä Mandy Teefey ei saisi häntä kiinni. Mandy saa tietää tyttärensä asioista Justin Bieberin kautta. Selena Gomez palkittiin viime vuonna Billboardin Vuoden nainen -palkinnolla. Hänelle tehtiin viime vuonna myös munuaisensiirrosleikkaus.

Currently. Until the next year. Here’s where I’ll be.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on