Tyrmistyttävä näky: Pakettiauton päällä metrikaupalla kuormalavoja

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Liikenteessä törmätään tosinaan autoilijoihin, jotka kuljettavat esineitä erittäin vaarallisilla ja turvallisuutta laiminlyövillä tavoilla. Harvoin kuitenkaan yhtä röyhkeällä tavalla kuin taannoin Espanjassa.

Paternan kaupunginjohtaja Juan Antonio Sagredo jakoi Facebookissa videon, jossa pakettiauton kuljettaja rikkoo liikennesääntöjä tyrmistyttävällä tavalla. Ajoneuvon päälle on kasattu kuormalavoja miltei kaksinkertaisesti auton korkeuden verran.

Poliisit ovat sittemmin tavoittaneet työkseen käytettyjä kuormalavoja myyvän kuljettajan. Häntä odottaa UPI-uutissivuston mukaan 1.243 euron sakkorangaistus.

 

Vamos a investigarlo

Acabo de dar instrucciones a la Policía Local de #Paterna para que investigue lo sucedido y denuncie al conductor@ por esta temeridad, ocurrida en nuestro término municipal, que ha puesto en peligro la seguridad vial de tod@s. Gracias a Policias.es por haber subido el video y por favor os pido que seamos prudentes al volante.

Publié par Sagredo sur mardi 30 Janvier 2018

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.