Vessasta löytyi yllätys – kissa kantoi karvaisen yllätyksen taloon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan kissat, jotka pääsevät vapaasti kotipihaansa ulkoilemaan, voivat tuoda kotiinsa saaliita. Monet kissan omistajat ovatkin voineet löytää kuistiltaan esimerkiksi lintuja, oravia tai jopa kuolleita käärmeitä. Tällä kerralla kissa oli kuitenkin tuonut saaliinsa sisälle taloon.

Doogie Rick on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hän ottaa pienen jäniksen poikasen kiinni vessastaan ja vie sen ulos. Hänen kissansa oli ulkona onnistunut saalistamaan pienen pupun ja tuonut sen ylpeänä sisälle. Onneksi mies oli kuitenkin huomannut tilanteen ja sulkenut kissalta pääsyn vessaan, jossa pikkujänis piileksi.

Kun mies sai lopulta jäniksestä otteen, hän tarkasti, että kissa ei ollut ehtinyt satuttamaan jänistä. Kissa oli onnistunut tuomaan jäniksen sisälle taloon kantaen sitä turkista ilman naarmuja. Mies vapautti pienen jäniksen takaisin ulos, ja se lähtikin heti juoksemaan nurmikolle kun mies päästi siitä irti.