Kissa seurasi koiran kamppailua – ei auttanut herkun saamisessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa perheissä on lemmikkeinä sekä kissoja että koiria. Usein niiden yhteiselo sujuu melko leppoisasti, mutta toisinaan kissojen ja koirien erilainen luonne tulee kuitenkin esille huvittavilla tavoilla.

Nyt Facebook-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa kissa on kiivennyt pöydälle nauttimaan omistajiensa ruoan tähteistä. Koira ei pääse pöydälle, mutta se on saanut kuitenkin eteensä houkuttelevan herkkupalan, joka on kuitenkin juuri niin kaukana, että koira ei aivan yllä siihen.

Omistaja on kuvannut videolle surkuhupaisaa hetkeä, jossa kissa istuu tyytyväisenä pöydän päällä ja ihmettelee koiran yrityksiä saada ruokaa pöydältä. Kissa voisi auttaa koiraa yltämään ruokaan, mutta sitähän kissa ei luonnollisestikaan tee.

Dog Can't Reach Food

'The cat kept the food JUST out of the dog's reach. Evil.' 😂😂

Publié par LADbible sur dimanche 4 février 2018