Näin juhlit ystävänpäivää yksin – muista hemmotella itseäsi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

14. helmikuuta vietetään ystävänpäivää. Amerikassa ystävänpäivä on romanttinen rakastavaisten päivä, jolloin tehdään suuria rakkauden eleitä, kositaan, järjestetään upeita treffejä ja annetaan lahjoja. Suomessa ystävänpäivänä juhlitaan myös ystävyyttä.

Sinkut viettävät ystävänpäivää usein rakkaiden ystäviensä ympäröimänä. Kyseisen päivän voi myös halutessaan viettää yksin ja keskittyä yksinkertaisesti vain omaan hyvinvointiin. Elite Daily -sivusto listasi nyt neljä hyvää ideaa siihen miten ystävänpäivän voi viettää yksin.

1. Mene joogaan

Rentoudu, rauhoitu ja kuuntele vain omaa kehoasi.

2. Vietä koti-ilta viinin ja hyvän televisiosarjan parissa

Katso lempisarjaasi niin monta jaksoa kerrallaan kuin haluat.

3. Käy hieronnassa

Hemmottele itseäsi kokovartalohieronnalla, koska olet ansainnut sen.

4. Nautiskele laiskasta päivästä sängyn pohjalla

Palaa asiaan ja Tinderin pariin sitten seuraavana päivänä 15. helmikuuta.