Pyhitä helmikuu parisuhteelle – pelkkä ystävänpäivä ei riitä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Helmikuussa juhlitaan rakkautta ystävänpäivän merkeissä. Parisuhde vaatii jatkuvaa huolenpitoa muulloinkin kuin juhlapäivinä. Nyt on vinkattu tapoja panostaa parisuhteeseen helmikuussa, jotta pitkä kevät onnistuisi romanttisissa ja eroottisissa merkeissä ennen kuuman kesäkauden alkamista.

Suunnitelkaa kumppanin kanssa päivä, jolloin ette yksinkertaisesti lähde pois kotoa tai välttämättä nouse sen kummemmin edes sängystä. Pyjamapäivään kuuluvat Netflix-maratonit, sohvalla tai jopa sängyssä syöpötteleminen, lusikka-asennossa nautiskeleminen ja rennosti ottaminen. Pariskunnan kannattaa välillä viettää aikaansa intensiivisesti nenät vastakkain, PureWow vinkkaa.

Ystävänpäivänä voi saavuttaa kaivattua läheisyyttä jättämällä ravintolareissun väliin ja kokkailemalla kahdestaan kumppanin kanssa. Ruoanlaiton lisäksi kumppanukset voivat käydä jossain aktiviteetissa, kuten rentouttavassa hieronnassa tai kuntonyrkkeilytunnilla. Sopikaa, että helmikuu on omistettu parisuhteelle, jolloin ollaan enemmän yhdessä kuin erikseen. Pitäkää yhteinen etäpäivä, menkää yhdessä jumppatunnille, tehkää myöhäisillan ostosreissu ruokakauppaan ja nauttikaa toistenne seurasta.