Ihmis-Ken luonnoton näky leikeltyine kasvoineen – kuin sarjakuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rodrigo Alves nousi ihmisten tietoisuuteen neljä vuotta sitten muutettuaan ulkonäköään radikaalisti kauneusleikkausten avulla. Rodrigo Alves kertoi tavoitelleensa nukkemaista ulkonäköä leikkauksilla, minkä vuoksi media nimesikin hänet nopeasti ihmis-Keniksi.

Taannoin ihmis-Ken kertoi kokeneensa henkisen valaistumisen käydessään Intiassa. Hän ei pystynyt menemään minnekään rauhassa, koska ihmiset tuijottivat häntä vaaleiden hiusten ja erilaisen ulkonäön vuoksi.

Nyt Rodrigo Alves on kuvattu New Yorkissa, jossa hän niin ikään erottuu hyvin ihmisvilinästä luonnottomaksi leikattujen kasvojensa vuoksi. Hän kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja oman Rodrigo’s World 2 -realitysarjansa markkinointikiertueella.

Splash
Splash
Splash
Splash