Sampo Kaulanen viidakon vessakäynneistä: ”Koko leiri iloitsi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen versio maailmankuulusta Selviytyjät-realitysarjasta alkoi eilen televisioruuduissa. Kilpailussa on mukana myös varasijalta viime hetkellä Filippiinien koneeseen päätynyt suosikkikauppias Sampo Kaulanen. Hän joutui mukaan yllättäen lähes kylmiltään.

Kaulanen kertoi eilen googlettaneensa vinkkejä viidakossa selviytymiseen ja nyt hän paljasti saaneensa viime hetken neuvoja Patrick ”Pata” Degermanilta, joka on suomalainen seikkailija ja vuorikiipeilijä. Neuvot tulivat käyttöön jo heti ensimmäisenä päivänä.

– Hältä tuli tuo tulentekovinkki, jonka opiskelin youtubesta. Muutenkin sain tunnin puhelun aikana kultaakin kalliimpia vinkkejä. Ei se valmistautumisen määrä vaan laatu, Sampo Kaulanen kertoo.

– Helenalla oli myös läjäpäin oppeja ja se näkyi mm. laavun rakentamisessa ja hampaiden pesussa. Käytettiin nimittäin hiiltä hampaiden pesuun. Lisäravinnetta saatiin kotiloista laskuveden aikaan ja ravuista mitä vipelsi rannalla.

Moni televisiokatsoja ihmetteli eilen miten viidakossa tehdään henkilökohtaiset tarpeet, koska WC-tiloja ei luonnollisestikaan ole käytössä. Kaulanen paljasti nyt miten se tapahtui.

– Paskominen tapahtu kuoppaan. Voin sanoa et riisi ja jauho tukki aika tehokkaasti suoliston ja se äkistäminen 40c helteessä oli kohtuu hikistä puuhaa. Kakkareiän tekeminen maahan oli myös haastavaa juurien ja kivien takia. Glamouri kaukana, Kaulanen kertoi.

– Meillä oli aikaa päivisin runsaasti ja yksi jännittävimmistä ja iloa tuottavimmista aiheista oli se, kun joku sai kakan ulos! Aina ku joku tuli ”lapiolta” niin jengi kysy ”tuliko kakka”? Ja jos tuli niin koko leiri iloitsi kakkaajan puolesta.