Bloggaaja ylistää roikkuvia rintoja: ”Saggy boobs matter”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset voivat kokea paineita erilaisten kauneusihanteiden vuoksi. Lontoossa asuva bloggaaja Chidera Eggerue haluaa taistella yhteiskunnan asettamia ulkonäköpaineita vastaan keksimällään #SaggyBoobsMatter -liikkeellä, joka ylistää roikkuvia rintoja.

23-vuotias Chidera Eggerue on kyllästynyt siihen, että ihmisten mielestä vain kiinteät rinnat ovat kauniit tai ylipäätään sellaiset kuin rintojen tulisikin olla. Eggerue on ylpeä omista rinnoistaan ja esittelee niitä usein näyttävien toppien avulla ilman rintaliivejä.

Eggerue kertoi Daily Mail -sivustolle, että hän oli aiemmin niin häpeissään rintojensa vuoksi, että hän oli miettinyt jopa menevänsä leikkaukseen. Nyt hän on kuitenkin oppinut rakastamaan rintojaan ja kehottaa muita naisia tekemään samoin. Nainen rohkaisi Instagram-seuraajiaan ehdotuksella: ”Seuraavan kerran kun mies kysyy miksi rintasi roikkuvat, kysy häneltä miksi hänen kiveksensä roikkuvat”.