Mies ei voinut erota kuntosalista puhelimitse – kirjoitti herkän erokirjeen

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aina kuntosalilta irtisanoutuminen ei ole helppoa. Moni haluaa hoitaa sopimuksen purkamisen puhelimitse tai sähköpostitse juuri siitä syystä, että ei enää ehdi tai halua käydä kuntosalilla henkilökohtaisesti pelkkää sopimuksen purkamista varten.

Eräs mies oli halunnut purkaa sopimuksensa Planet Fitness -nimisen kuntosalin kanssa. Henkilökunta ei antanut miehen irtisanoutua kuntosalista puhelimitse vaan vaati, että mies kirjoittaa heille kirjeen, jossa on hänen allekirjoituksensa. Mies kirjoitti kuntosalille kirjeen, joka lähti nopeasti leviämään Reddit-sivustolla.

Mies oli ottanut kirjeestä kuvan ennen kuin hän oli lähettänyt sen. Hän oli kirjoittanut herkän erokirjeen kuntosalille aivan kuin hän päättäisi parisuhteen Planet Fitnessin kanssa. Hyvin huolellisesti ja kekseliäästi alusta loppuun saakka mietitty kirje on melko koomista luettavaa, ja se on luultavasti onnistunut tuomaan hymyn myös kuntosalin työntekijöiden huulille.

Planet Fitness wouldn’t let me cancel over the phone, and required a certified letter to cancel since I live in a different state now. I dropped this in the mail today. from funny