Partiolainen myi keksejä kannabismyymälän edessä – ja kauppa kävi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen partiotytöillä on tapana kerätä toiminnalleen rahaa kauppaamalla erityisia partiolaiskeksejä. Nyt eräs Kaliforniassa asuva tyttö on noussut otsikoihin keksittyään täydellisen myyntipaikan leivonnaisille.

San Diegossa toimiva kannabismyymälä Urbn Leaf jakoi Instagramissa kuvan partiolaisesta, joka myi keksejä liikkeen edessä. Siinä kaupassa asioivia kehotettiin ostamaan samalla partiolaiskeksejä muiden ostoksien kera.

Partiolaisen isän mukaan tyttö myi yli 300 laatikollista keksejä Urbn Leafin makeannälkäisille asiakkaille kuuden tunnin aikana. Partiolaiset saavat myydä keksejä ainoastaan valituilla alueilla. Perinteisesti kannabismyymälät eivät kuulu niihin.

Paikallisten partiotyttöjen tiedottaja kuitenkin kertoo San Diego Union-Tribune -lehdelle, ettei tyttö rikkonut varsinaisesti sääntöjä. Hän myi leivonnaisia isänsä seurassa kärryistä käsin, eikä tehnyt sitä varsinaisesti liikkeen pihassa vaan jalkakäytävällä.