Conan Barbaarista televisiosarja – mukana Game of Thrones -ohjaaja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Robert E. Howardin luoma Conan Barbaari unnetaan parhaiten elokuvista, joissa hahmoa esittää Arnold Schwarzenegger. Nyt kimmerialaisen barbaarin edesottamuksista suunnitellaan myös tv-sarjaa.

Conan-sarja on kehitteillä Amazon-yhtiön toimesta. Deadline-sivuston mukaan sarjaa mukana työstämässä ovat Colony-sarjan toinen luoja Ryan Conddal, Game of Thrones -jaksoja ohjannut Miguel Sapochnik sekä Fargon ja The Handmaid’s Talen tuottaja Warren Littlefield.

Amazonin Conanin kerrotaan tuovat hahmon lähemmäs Robert E. Howardin alkuperäistä visiota. Sarjassa Conan häädetään pois heimonsa asuinsijoilta, minkä myötä hän joutuu etsimään paikkaansa häntä mielettömänä raakalaisena pitävässä maailmassa.

Conan on jo toinen Amazonin suunnittelema suuri fantasiasarja. Yhtiö voitti taannoin rahakkaan tarjouskilpailun Taru sormusten herrasta -televisiosarjan oikeuksista.