Erikoinen näky maantiellä – kenguruiden kokoontuminen yllätti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa kengurut ovat asukkaille melko tuttu näky luonnossa ja toisinaan myös omakotitaloalueillakin. Silti aggressiiviset, autojen päälle hyökkäävät ja keskenään painivat kengurut onnistuvat toisinaan yllättämään asukkaatkin.

Tällä kerralla autolla matkalla olevat henkilöt kokivat melkoisen yllätyksen, kun he näkivät kenguruita autotiellä. Satunnaisten kengurujen näkeminen tiellä ei sinänsä ole harvinaista, mutta nyt niitä oli jostain syystä kerääntynyt saman tien varrelle satoja.

Australiassa Blinmanissa autolla ajanut pariskunta alkoi ihmeissään kuvaamaan erikoista näkyä videolle. Kaksikko ei ollut koskaan aiemmin nähnyt tällaista tilannetta, että näin moni kenguru kokoontuu saman tien varrelle ja maantien päälle seisomaan.