Isän ja tytärten kauhun hetket – vesikauhuinen kojootti uhkasi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vaikka kojooteista on harvoin uhkaa ihmisille, tapahtuu niiden kanssa toisinaan uhkaaviakin kohtaamisia. Tällaiseen tilanteeseen joutuivat taannoin Yhdysvaltojen North Carolinassa asuva isä ja kaksi tytärtä.

John Schroter ja hänen tyttärensä Hannah sekä Summer olivat ajamassa kotiin Huntersvillessä, kun he huomasivat kojootin raapimassa naapurin aitaa. John pysäytti auton päästääkseen eläimen jatkamaan matkaansa, mutta aggressiivisen kojootin huomio kiinnittyikin heihin.

John ikuisti piinaavan tilanteen videoksi. Perhe pelkäsi eläimen hyppävän konepellille, mutta se hyökkäsikin kohti auton etuosaa. Johnin mukaan kojootti pureskeli ajoneuvon etusäleikköä.

Lopulta John peruutti autoaan hieman, joka säikäytti kojootin pois. WCNC-uutissivuston mukaan paikalliset viranomaiset ovat sittemmin napanneet ja lopettaneet aggressiivisen eläin. Verikokeet paljastivat jälkikäteen eläimen sairastaneen vesikauhua.

 

Publié par John Schroter sur samedi 3 février 2018

Publié par John Schroter sur samedi 3 février 2018