Perheen ilta sai yllättävän käänteen – aasi putosi katon läpi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen perhe joudui taannoin todistamaan taatusti odottamatonta tilannetta kotonaa. Taloon ilmaantui katon lävitse kutsumaton vieras. Cajazeirasissa asuvan perheen kodissa kuvatulla videolla nähdään, kuinka kodin katosta roikkuu ilmielävä aasi.

Eläin onnistui pyristelemään itsensä vapaaksi, ja tippui jaloilleen talon lattialle. Aasi vaikutti selvinneen yllättävästä tilanteesta ehjin nahoin. Videon kuvaajan mukaan eläin päätyi perheen kodin katolle todennäköisesti läheisen kukkulan kautta.

– Alueella on satanut ruinsain määrin viime aikoina. Tämä on saattanut johtaa siihen, että aasin menetti jalansijansa ja putosi katon läpi, paikalle saapunut palokunnan edustaja kuvaili Daily Mail -lehden mukaan.