Bella Hadidin rintavako pysäytti – ei takuulla jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

21-vuotias supermalli Bella Hadid on noussut yhdeksi mallimaailman suurimmista tähdistä isosiskonsa Gigin ohi. Bella Hadid on nykyisin maailman halutuimpien mallikaunotarten joukossa, eikä hän piilottele upeaa vartaloaan. Äskettäin hän poseerasi siskonsa kanssa alastonkuvassa.

Eilen Bella kuvattiin vaatteet yllään, kun hän oli liikkumassa New Yorkissa. Supermallin yllä nähtiin asu, jossa oli kuin ikkuna hänen etumukseensa. Paidan paljastama rintavako ei varmasti jäänyt ainakaan yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

Bella Hadid on ehtinyt viime vuosina valloittaa Victoria’s Secret -esiintymislavan jo useasti, minkä lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille vaate-, kosmetiikka-, ja urheilualan yrityksille. Hän nousi pari vuotta sitten nopeasti siskonsa Gigi Hadidin ohi mallimarkkinoiden kuumimpaan kärkeen koko maailmassa.

Splash
Splash
Splash