Nyt tehtiin historiaa: Daruden single nousi listaykköseksi maailmalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen historian menestynein musiikkikappale on vuonna 1999 julkaistu Daruden kansainvälinen jättihitti Sandstorm, joka soi edelleen päivittäin tuhansia kertoja ympäri maailmaa. Nyt Darude on tehnyt historiaa, sillä hänen singlensä Surrender on noussut listaykköseksi.

Daruden listaykkönen on brittiläisen Ashley Wallbridgen ja amerikkalaisen Fouxin kanssa tehty single, joka julkaistiin viime perjantaina 2. helmikuuta Garuda-levymerkin kautta. Nyt se on noussut DJ-ammattilaisten suosiman digitaalisen Beatport-levykaupan trance-listan ykköseksi. Surrender on nostattavaa ja modernia vokaalitrancea isoine supersahasoundeineen ja rullaavine bassolinjoineen. Kuuntele kappale tästä.

Beatport

Miljoonien lukijoiden yhdysvaltalainen mediajätti Vice julkaisi taannoin Sandstormista ja sen synnystä dokumenttielokuvan, jonka voit katsoa tästä alta. Dokumentissa tutustutaan Ville ”Darude” Virtasen taustoihin sekä muistellaan hänen ja Jaakko ”JS16” Salovaaran kanssa miten Sandstorm aikoinaan syntyi. Lisäksi Virtanen esittelee legendaarisen hittinsä musiikkivideon kuvauspaikkoja Helsingissä.