Uskomaton hääkakku! Morsiamen muotoinen ja kokoinen kakku maksoi miljoonan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hääkakut ovat ympäri maailmaa yleensä suurikokoisia ja kauniita, mutta nyt Dubaissa on tehty jotain mitä harva olisi voinut edes kuvitella näkevänsä. Brittiläinen suunnittelija Debbie Wingham sai nimittäin toimeksiannon valmistaa messuille morsiamen kokoisen ja näköisen hääkakun.

Splash

Kokonaan syötävän hääkakun hinnaksi muodostui käsittämättömät miljoona dollaria. Kakku painoi niin ikään hurjat 100 kiloa ja sen tekemiseen kului kymmenen päivää. Hääkakun valmistamiseen kului tuhat kananmunaa ja sen koristelut painoivat yhteensä 50 kiloa. Koristeluihin lukeutuivat muun muassa 5.000 käsin leikattua syötävää kukkakoristetta ja syötäviä helmiä.

Hääkakun ainoa syötäväksi kelpaamaton osa oli sen hiuskoriste, jossa oli mukana viisi kolmen karaatin timanttia. Jokainen timanteista maksoi 200.000 dollaria, eli yksin niiden arvo oli yhteensä 600.000 dollaria. Hääkakku esiteltiin Bride Dubai 2018 -messuilla. Sen siirtämistä vartioi viisi turvamiestä.

Splash
Splash