Mies otti LSD:tä – juoksi poliiseja karkuun lumihangessa alastomana ja öljyttynä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa asuntovaunualueella asuva 19-vuotias Lonnie Beatty II oli nauttinut LSD-huumetta. Mies oli ensin riehunut asuttamassaan asuntovaunussa, ja juossut sen jälkeen poliiseja karkuun pitkin Pittsburghin Apollo-nimistä naapurustoa.

Beatty oli käyttäytynyt uhkaavasti perheensä asuntovaunussa. Sen jälkeen huumepöllyissä ollut mies oli juossut poliiseja karkuun alasti huutaen kovaäänisesti: ”Ei, ei ei!” Koska alueella oli runsaasti lunta ja liukas maa, eivät poliisit saaneet Beattya kiinni, eikä mies totellut seis-käskyä, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisit käyttivät etälamautinta, mutta se hiljensi LSD-miehen matkaa vain toviksi. Beatty meni toiseen asuntovaunuun sisään ja vuorasi itsensä ruokaöljyllä. Poliiseilla oli vaikeuksia saada liukkaasta miehestä otetta, mutta lopulta hänet toimitettiin vankilaan. Beattylle luettiin 24 eri syytettä, joista osa hylättiin, koska hänen omat perheenjäsenensä luopuivat syytteistä. Mies vapautui vankilasta 10.000 dollarin takuusumman maksettuaan.

Publié par Lonnie Beatty sur vendredi 28 juillet 2017