Sauli Niinistöltä hellyttävä somepäivitys Facebookiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja hänen vaimonsa Jenni Haukio saivat äskettäin perheenlisäystä, kun presidenttiparille syntyi poikavauva Helsingin Naistenklinikalla. Valtakunnan ykkösvauva pääsi kotiin pari päivää synnytyksestä ja siitä alkoi perhearki.

Niinistö kertoi jo aiemmin päässeensä heti vaihtamaan vaippoja, ja hetki sitten perjantai-iltana hän kertoi kansalaisille sosiaalisessa mediassa miten vauvaperheen arki on lähtenyt käyntiin.

– Mukanaolonne on ollut liikuttavaa, kiitos! Täällä sujuu hyvin ja me puolestamme toivomme samaa kaikille pienokaisille perheineen, Sauli Niinistö kirjoitti Facebookissa.

Presidentti Sauli Niinistön ja Jenni Haukion lapsi syntyi vain reilu vuorokausi isänsä virkaanastujaisten jälkeen ja viisi päivää sen jälkeen, kun hänen isä valittiin Suomen tasavallan presidentiksi toiselle kaudelle.