Alaston kuntopyöräilijä sai poliisit peräänsä – odotti masturboiden pidätystään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan Orlandossa asustellut 57-vuotias Kerry Haynes on päässyt lehtien otsikoihin erikoisen käyttäytymisensä vuoksi. Mies oli mennyt asuntoyhtiönsä kuntosalille alasti treenailemaan. Haynes jatkoi nakuna kuntoilemista.

Asuinkompleksin työntekijät yrittivät poistaa alasti kuntopyörää polkeneen Kerry Haynesin kuntosalilta. Kun kuntokeskuksen työntekijä kysyi mieheltä, mitä hän teki, vastasi Haynes: ”Minä kuntoilen.” Haynes lähti lopulta ulos, kun hänelle soitettiin poliisit.

Asuntoyhtiön puutarhuri huomasi, kuinka Kerry Haynes käveli kuntosalilta läheisen lammen luokse. Alaston mies kävi maahan makaamaan ja masturboimaan. Poliisit pidättivät miehen ja hän sai häädön asuntoyhtiöstä. Haynesin vaatteet löytyivät hänen olohuoneensa lattialta, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi