Jenna Dewan ei photoshopia kaipaa – upea kaunotar kulisseissa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

37-vuotias näytelijä ja tanssija Jenna Dewan Tatum ei ole koskaan häpeillyt oman vartalonsa esittelemistä sosiaalisessa mediassa. Naista Instagramissa seuraavat ovatkin saaneet tottua siihen, että tähti julkaisee säännöllisesti todella paljastavia ja seksikkäitä kuvia itsestään. Nyt nainen pääsi poseeramaan Health Magazine -lehden kanteen.

Neljävuotiaan Everly-tyttären äiti julkaisi hänen YouTube-kanavallaan videon, joka on kuvattu kansikuvausten kulisseissa. Videolla nähdään miten naista valmistellaan kuvauksiin kauneustiimin avulla. Dewan Tatum saa ylleen näyttävät bikinit, jotka imartelevat naisen vartaloa.

Monia lehtiä kritisoidaan siitä, että ne muokkaavat naisten vartaloa photoshopin avulla kansikuviinsa. Video kuitenkin todistaa, että Jenna Dewan Tatumin urheilullinen vartalo ei juuri jälkikäsittelyä kaipaa vaan nainen on todella upeassa kunnossa.

😎❤️

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on