Kämppäkaveri raivostui – muropaketti oli suljettu väärin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Alabamassa asuva 52-vuotias Duane Barry Smith on pidätetty väkivaltaisuuden vuoksi. Mies oli hakannut sähköjohdolla kämppäkaveriaan, koska heidän keittiössään ollutta Cap’n Crunch -muropakettia ei oltu suljettu oikein. Murot olivat kuivahtaneet ja kovettuneet.

Tuscaloosan kaupungin lähellä asuva Smith oli raivostunut asuintoverilleen, koska kovettuneet aamiaismurot olivat vaarallisia hampaille. Mieheltä puuttui jo hampaita, eikä hän voinut syödä kovia muroja. Mikäli asuintoveri olisi sulkenut paketin oikein, olisivat suupalat säilyneet pehmeämpinä.

The Smoking Gunin mukaan muroista raivostunut Smith oli jopa pyytänyt kämppäkaveriaan ottamaan omat tekohampaansa pois ja kokeilemaan kovien murojen syömistä. Kun kämppis kieltäytyi, hakkasi Smith asuintoverinsa kasvoja ja käsiä sähköjohdolla. Hänet on toimitettu vankilaan.