Pakoputki iskeytyi tuulilasiin moottoritiellä – raju isku tallentui videolle

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Onnettomuudet ovat liikenteessä toisinaan pienestä kiinni. Nyt kojelautakamera on ikuistanut Kaliforniassa tilanteen, joka olisi voinut johtaa vakavaan onnettomuuteen. Katie Nichols kertoo ajaneensa autoa, kun jokin särki hänen ajoneuvonsa tuulilasin.

Naisella ei ollut hajua mikä lasiin osunut esine oli. Hän luuli sitä alunperin kiveksi. Kun Nichols katsoi kotona kojelautakameran videota, paljastui esine rautalangan päähän kiinnitetyksi pakoputkeksi. Naisen mukaan videolta myös kävi ilmi että sen heitti autoa kohti tien reunalla ollut mies.

Viranomaiset kertovat NBC-uutissivustolle, että pakoputken heittäminen tuulilasiin olisi voinut johtaa onnettomuuteen. Poliisit tutkivat tapausta ja toivovat silminnäkijähavaintoja esineen heittäjästä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.