Rakastatko finnien puristelua? Tässä sinulle oksettava stressilelu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Finnien puristelu ällöttää monia, mutta toisille se tuottaa sitä vastoin suurta mielihyvää. Jälkimmäisten iloksi esimerkiksi Youtubessa on nähty lukuisia videoita joiden sisältö koostuu näppylöiden puristelusta.

Nyt finnien puristelun ystäville on jo kehitelty oma lelu. Pop It Pal on iholta tuntuvasta silikonista valmistettu kimpale täynnä finniä muistuttavia reikiä. Puristaessa niistä pursuaa ulos mätää muistuttavaa kellertävää ainetta.

Mikäli luonnollisista öljyistä valmistetuksi kuvailtu mätä pääsee loppumaan, ei hätää. Sitä myydään myös erillisissä täyttöpulloissa.

Erikoisen stressilelun taustalla on aviopari Billy ja Summer Pierce. Pop It Palin verkkosivuilla he paljastavat kehitelleensä tuotteen, sillä he kumpikin rakastavat itse finnien puristelua.